ОНИ СУ ПОНОС ИНЂИЈЕ: ДОДЕЉЕНО 79 ЛАПТОП РАЧУНАРА ВУКОВЦИМА, УСПЕШНИМ УЧЕНИЦИМА И СПОРТИСТИМА

ОНИ СУ ПОНОС ИНЂИЈЕ: ДОДЕЉЕНО 79 ЛАПТОП РАЧУНАРА ВУКОВЦИМА, УСПЕШНИМ УЧЕНИЦИМА И СПОРТИСТИМА

Да Инђија има светлу будућност и вредну омладину показује данашња додела лаптоп рачунара вуковцима, успешним ученицима и спортистима који су постигли одличне резултате на републичком и међународном такмичењу. Њихов труд, залагање и достојанствено представљање Општине али и државе Србије, локална самоуправа препознаје и жели да награди.

„Ово су неки од најлепших момената када имамо прилику да наградимо најбоље момке и девојке наше општине“, рекао је Владимир Гак, председник општине Инђија, нескривајући задовољство што локална самоуправа има све више снаге и могућности да увећа стипендије и прошири круг младих људи који се истичу својим квалитетима.

Гак је приликом пријема и доделе рачунара подсетио шта је у протекле три године локална самоуправа урадила за инђијске ђаке и студенте – од омогућавања квалитетних услова за похађање наставе кроз бројне инфраструктурне радове, до дупло већих стипендија у односу на 2016. годину а које сада износе 15 хиљада динара и спадају у ред највећих у Србији.

Колико је ова награда значајна за инђијске ђаке, студенте и спортисте, показују осмеси и задовољство што друштво цени и награђује успехе. Управо су они понос и будућност наше општине, перјанице промовисања правих вредности нашег града. И за такве особе, Инђија ће увек бити отворена.

Извор: Општина Инђија

Author Image
Zjaja
%d bloggers like this: