ОНЛАЈН КОНФЕРЕНЦИЈА: „ПЕРСПЕКТИВЕ ПРИВРЕДЕ ВОЈВОДИНЕ НАКОН ПАНДЕМИЈЕ COVID-19“

Позивамо вас на онлајн конференцију „Перспективе привреде Војводине након пандемије Covid-19“ коју организује Привредна комора Војводине у сарадњи са компанијом „Color Media Communications“. Конференција ће се одржати у уторак, 2. јуна 2020. године са почетком у 10.00 часова.

Учесници конференције разговараће о економији Војводине и инвестицијама након пандемије вируса Covid-19, али и о томе како ће у будућности изгледати поједине индустрије и пословање компанија, како домаћих тако и страних.

Неке од тема које ће бити обухваћене јесу организација индустријских грана, пословање приватног сектора у Војводини, као и сарадња на локалном нивоу након пандемије.

Искуства региона европских земаља у обнављању међурегионалне сарадње су свакако од значаја за одрживи привредни развој о чему ће више говорити председници привредних комора европских региона са којима Привредна комора Војводине има потписане споразуме о сарадњи и многобројне заједничке активности.

Сви заинтересовани моћи ће да прате и активно учествују у конференицији путем директног преноса на Јутјуб каналу Diplomacy&Commerce, кликом на линк:

https://youtu.be/sTXd2zhGPug

Програм догађаја можете преузети ОВДЕ