ОПРЕМАЊЕ ПОЛИЦИЈЕ: ДВА НОВА ВОЗИЛА ЗА БЕЗБЕДНИЈУ ИНЂИЈУ

Руководство општине Инђија наставља са активним пружањем подршке полицијској станици у Инђији са циљем подизања нивоа безбедности на виши ниво, овог пута куповином два нова возила марке шкода рапид. У оквиру Савета за безбедност саобраћаја општине Инђија одлучено је да се полицијској станици у Инђији купе два нова возила чиме ће се oна додатно опремити за оперативни рад.

Сарадња локалне самоуправе и полицијске станице је на врло високом ниову и то се показује не речима, већ конкретним делима, изјавио је председник општине Инђија Владимир Гак приликом уручења кључева возила представницима полицијске станице.

„Мислим да смо пример како треба да сарађује једна Општина са полицијом за добробит свих нас а пре свега наше деце, а све како би се стопа криминала спустила на најнижи могући ниво. Овим показујемо да бринемо о свим сегментима живота у нашој општини и тако ћемо наставити да радимо, како би свим нашим грађанима пружили што боље услове за живот“.

Гак је напоменуо да је следећи пројекат који ће Општина реализовати реконструкција зграде полицијске станице.

Кључеве нових возила примио је командир полицијске станице у Инђији Мирослав Јанковић који је у изјави за медије рекао да се и кроз овакве ствари показује одлична сарадња између Општине и полицијске станице.

„Ми на овакве потезе локалне самоуправе гледамо са симпатијама, поготово имајући у виду да се и други друштвени субјекти, као што је у овом случају Савет за безбедност саобраћаја општине Инђија, активно укључују на пољу унапређења безбедности“.

Да подсетимо, пре неколико месеци општинско руководство донирало је полицији неопходну опрему за оперативни рад у вредности скоро милион динара.