OPROŠTAJ RUKOMETAŠA PROLETERA U NEDELJU PROTIV CRVENKE

Poslednju utakmicu ove sezone u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu rukometaši Proletera odigraće danas  13. maja sa početkom u 18 časova protiv ekipe Crvenke, navodi portal Sportinfo.

Izabranicima trenera Zoltana Ivanice preostaje još meč poslednjeg kola u Kikindi, gde će ih ugostiti po svemu sudeći novi superligaš, Kikinda Grindex.

Ubedljivim porazom u Loznici rukometaši Proletera praktično su izgubili šansu da se u banatskom derbiju sa Kikinđanima bore za viši rang, a promil nade još uvek postoji, ukoliko ekipa sa severa Banata kiksne u Beogradu protiv fenjeraša Sinđelića…

– Nema velikog opravdanja, mlada smo ekipa, izvukli smo pouke iz poraza u Loznici i sad nas očekuje častan oproštaj od domaće publike i navijača koji su tokom sezone bili uz nas…Crvenku smo savladali i na njihovom parketu u prvom delu šampionata, nema razloga da tako ne bude i sada, a onda da se spremimo i pokušamo da iznenadimo Kikindu, bez obzira što ta utakmica najverovatnije neće imati takmičarski značaj – naglasio je šef struke Zrenjaninaca Zoltan Ivanica.

Utakmica Proleter – Crvenka igra se danas 13. maja u 18 časova u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

Izvor : Sportinfo