ОПШТИНА БАЧ НА СКУПУ АМБАСАДОРА И КООРДИНАТОРА ТАКМИЧЕЊА „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Представници општине Бач, су у периоду од 07.06. до 08.06.2019. године у Врњачкој Бањи присуствовали сусрету представника 20 амбасада Европе, Израела и Аустралије, али и представника и координатора општина и градова који су ове године учесници на највећој дечијој музичкој манифестацији „Србија у ритму Европе“, која ће се 22.06. одржати у Врњачкој Бањи, прошлогодишњем граду победнику.

Председник Скупштине општине Бач др Зоран Новаковић и директорица основне школе „Вук Караџић“ Бач госпођа Дајана Максимовић која је уједно и координаторка овог такмичења за општину Бач, су у Врњачкој Бањи са осталим колегама присуствовали свечаном представљању ове манифестације, те изразили задовољство и честитали организаторима на одличној припреми за такмичење које ће и ове године преностити „Прва“ телевизија.

Деца из општине Бач у саставу: Марија Милић, Магдалена Кања, Јана Вуковић, Дуња Мандић, Николина Стојичић и Матеја Мемишевић представљаће Амбасаду Португала са нумером „Деспасито“.

Сви суграђани ће за њих моћи да гласају од 12.јуна када се отварају телефонске линије и то слањем текста поруке: песма_14 на број 1557.

На овогодишњем такмичењу „Србија у ритму Европе“, учествоваће укупно 24 града и општине, а организатори су најавили највећи спектакл који ће испунити све стандарде врхунског ТВ преноса.

Извор: Општина Бач