ОПШТИНА ЖАБАЉ ПРЕДСТАВЉЕНА У МОСКВИ

Туристичка организација општине Жабаљ  представилa je туристичку понуду општине на Сајму туризма ОТДИX 2018 у Москви од 11. до 13. септембра. По речима директорице туристичке организације Жабаљ, Марије Чупић, акценат презентације био је на понуди активног одмора и нове тематске руте “Пут меда и сира”.

Како наводи Чупићка у оквиру ове манифестације одржан је и округли сто где су представљене понуде “малих градова” Србије, руским туроператорима. Том приликом представљене су најзначајније атрактивности општине Жабаљ, а присутни су имали прилике да погледају кратак промотивни филм. На позив московског голф “Country cluba”, уприличена је посета истом, где су са домаћинима размењена искуства и где су предстаници туризма општине Жабаљ упознати са битним информацијама о управљању и одржавању голф терена, као и туристичким голферским турама. Иначе ради се о једном од 12 московских голф терена, који је уједно дипломатски терен, има традицију дугу 25 година и спада међу најелитније у Русији.
Поред општине Жабаљ, на штанду Националне туристичке организације, која је добила и специјалну награду сајма за излагање, представљене су туристичке понуде Београда, Суботице, Новог Пазара, Пожаревца, Нишке Бање, природњачког музеја из Свилајнца, хотела Цроњне плаза, рецепивне агенције Луна травел, као и Републике Српске.

Извор: Општина Жабаљ