ОПТУЖЕ НАСИЛНИКА ЗА НАВОДНО „ГЕНЕРИСАЊЕ МРЖЊЕ“ саопштење за јавност ГрО СНС НС

Саопштење Странке слободе и правде (ССП) да наводно „власт Српске напредне странке генерише мржњу према сопственим грађанима и користи насиље у обрачуну са својим неистомишљеницима“ представља небулозу какву још само њихова матична, Демократска странка, може да пласира у јавност. Поменуто саопштење је због болесне жеље за повећањем више него скромног рејтинга препуно лажи у свакој реченици.

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду подсећа чланове Странке слободе и правде, али и јавност, да се масовна туча која се догодила у суботу у улици Лазе Телечког догодила око 18 сати, а не после 20 часова, када је забрањен рад угоститељских објеката. Такође подсећамо да је полиција реаговала у најкраћем року, а то очекујемо и од правосудних органа. Овај немили догађај нема ама баш никакве везе ни са једним функционером, нити чланом Српске напредне странке. Такође подсећамо да се сличан догађај одиграо недавно у Темеринској улици и да је полиција реаговала, како због туче, тако и инспекције због рада објекта после 20 часова. Протеклих дана инспекције и полиција су широм Србије интервенисале у више од 1500 случајева организовања тзв. „корона журки“ у циљу спречавања ширења заразе, али и поштовања Закона.

За разлику од оних који попут најокорелијих хулигана упадају у Јавни медијски сервис Србије и нападају запослене и полицију,  а истовремено им ни породично насиље није страно, Српска напредна странка управо се труди да јој борба против криминала и насиља буде један од приоритета у деловању. Грађани то свакодневно препознају и зато нам од 2012. године на свим изборима, од локалних, преко покрајинских до републичким дају безрезевну подршку.