ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“ МЕЂУ НАЈБОЉИМА – ДОБИЈА ИНФОРМАТИЧКИ КАБИНЕТ ОД МТС

Основци у двадесет основних школа у Србији у овој школској години знања из информатике стицаће у новим кабинетима који су донација компаније Телеком Србија. Модерна рачунарска опрема школама је обезбеђена у оквиру пројекта „Стварамо знање“ који Телеком Србија реализује у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја.

Сваке године Министарство просвете, науке и технолошког развоја предложи 40 основних школа којима недостаје информатичка опрема, а одлуку о избору 20 школа које добијају савремену опрему доносе грађани гласањем на званичној Facebook страници mts Tvoj svet. На овај начин су родитељи, наставници, пријатељи и комшије у прилици да помогну у одабиру награђених школа. Ове године међу предложенима се нашла и основна школа „Вук Караџић“ из Бача.

Након окончаног шестог циклус конкурса „Стварамо знање“  задовољство нам је да вас обавестимо да међу 20 награђених школа је и ОШ „Вук Караџић“ из Бача. По укупном броју гласова је освојила треће место у Србији. Телеком Србија ће у наредном периоду обезбедити донацију за опремање кабинета рачунарском опремом. Честитамо ОШ „Вук Караџић“ као и свим осталим школама које су учествовале у конкурсу Телекома Србија „Стварамо знање“.

Извор: Општина Бач