OSVOJILI ČETIRI MEDALJE

Takmičari Kluba borilačkih veština Ultimate fighter Spartak uspešno su se predstavili na Prvenstvu Srbije u kik-boksu, disciplina K-1, navodi subotica.info. Ekipa od petoro takmičara osvojila je četiri medalje.

– Jako smo zadovoljni svi u klubu brojem osvojenih medalja. Konkurencija nije bila toliko masovna, zbog malo daljeg puta, ali je zato možda bila jača, jer su nastupali samo oni najbolji. Bilo je ukupno oko 200 takmičara, a među njima je bio i veliki broj prvaka Srbije, reprezentativaca, međunarodnih šampiona. Sa skorom od četiri medalje možemo i moramo biti zadovoljni, ali ne možemo a da se ne zapitamo kako bi bilo da je suđenje bilo objektivno – javlja Saša Gredeljević, trener ovog kluba.

Do zlatne medalje stigla je Jasmina Nađ, bila je prva u kategoriji seniorki do 56 kg. Srebrne medalje su osvojili Kristina Nađ i Ognjen Petrović, a bronzanu Nikolina Kričković. Slede pripreme za Prvenstvo Srbije u kik-boksu, disciplina lou kick koje će se održati 5. maja, a pre toga veliki međunarodni izazov. – Jasminu očekuje borba za titulu prvaka sveta u boksu u RBO organizaciji (Royal Boxing Organizations). Spremna je i očekujemo izuzetno vredan rezultat protiv Gabrijele Buša, koja je i šampionka sveta u kik-boks – ističe Gredeljević. Borba za RBO pojas i titulu prvaka sveta zakazana je za 1. maj.

Izvor: subotica.info