ОТВОРЕНА ДРУГА ПРОДАВНИЦА “ЛИДЛ“ У НОВОМ САДУ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовао је отварању друге продавнице компаније „Лидл“ у Новом Саду, а тим поводом је презентован и будући мобилијар за децу у оквиру постојеће зоне за одмор и то на простору који је заједнички уређен са Градом. Новоотворени објекат се налази у Улици Јована Храниловића бр. 50.

– Задовољни смо што велика европска компанија „Лидл“ наставља инвестиције у нашој држави и нашем граду. Честитам им на другој продавници у Новом Саду, а 35. у Србији. Добро је да ничу нови пословни и продајни простори, посебно у једном делу града који је до сада био поприлично запуштен, а данас има нови квалитет и пружа грађанима разноврсан садржај. Посебно смо поносни на оно што смо ми као Град урадили инвестирајући 93 милиона динара у радове у Улици Јована Храниловића и на потезу Булевара Јаше Томића. Нису у питању само споља видљиве промене на боље, већ су мењане и старе азбестне водоводне цеви  и доведена је модерна инфраструктура у овај крај. Заједно ћемо са „Лидлом“, као друштвено одговорном компанијом, уредити простор испред продајног објекта, обогатити га разним садржајима, попут урбаног мобилијара и дечјег игралишта, који ће служити грађанима за окупљање и дружење – рекао је градоначелник Милош Вучевић.

Присутне су поздравили и руководилац Корпоративних комуникација „Лидл Србија“ Мартина Петровић, као и руководилац Некретнина „Лидл Србија“ Јелена Шпановић. Оне су истакле да се након прославе прве године пословања у Србији отвара десетa продавницa у Београду и другa у Новом Саду. Осим производа са акцијским ценама, потрошаче чека и пажљиво одабран асортиман од 1600 производа који доносе најбољи однос цене и квалитета, а посебну пажњу потрошача привлачи „Лидлов“ непрехрамбени асортиман, али и пекара која нуди већи избор увек свежег пецива које се пече неколико пута дневно.