ОТВОРЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ПРОЛЕЋНИ ТРГ“

Друга по реду манифестација “Пролећни трг” на Градском тргу у Руми почела је јуче и трајаће до 30. априла. На самом почетку, наши најмлађи суграђани су уживали у програму који су им приредили Авантура аниматори. Програм манифестације је пажљиво осмишљен и садржи мноштво активности и радионица намењених нашим најмлађим суграђанима.
Манифестација ће обухватити и традицију и обичаје поводом највећег хришћанског празника, Васкрса, као и догађаје посвећене бризи о здрављу, породици, природи и хуманитарним акцијама. Посетиоци могу очекивати богату понуду домаћих производа и рукотворина са темом Васкрса. Такође, биће обележен и Дан планете Земље 22. априла. Малишани ће имати прилику да науче више о безбедности у саобраћају уз подршку саобраћајних полицајаца од 23. до 29. априла.
Круна манифестације биће 30. априла када ће наши најмлађи суграђани украшавати ускршња јаја која ће улепшати наш трг током празничних дана. Стална поставка креативних столића, спортских полигона са препрекама и излагачки штандови ће бити доступни сваког дана од 10 до 19 часова

Извор: Општина Рума