ОТВОРЕНО КЛИЗАЛИШТЕ, ЗАБАВА ЗА МАЛИШАНЕ ТОКОМ ЗИМСКОГ РАСПУСТА

Инђијско клизалиште у центру града почело је са радом а малишани који су најчешћи посетиоци имаће прилику да уживају на леду током зимског распуста а најкасније до 1. фебруара. Клизалиште ће радити сваког дана од 10 до 22 часова. Уз улазницу која износи симболичних сто динара добијају се клизаљке.

Отварању је присуствовао председник општине Инђија Владимир Гак који је изразио задовољство што клизалиште ове године лепо изгледа и што је на време почело са радом.

На питање да ли је клизалиште било потребно ове зиме или не, Гак је рекао да је најбољи одговор управо велики број деце која чекају да уђу у клизалиште.

„Не можемо зауставити живот као што не можемо зауставити привреду. Прошле године осам стотина деце је научило да клиже што је велика ствар. Сматрамо да је наша обавеза да нађемо минимум садржаја за децу која неће угрозити здравствену ситуацију.“.

Организација рада клизалишта припало је Установи Спортски центар и према речима директора Илије Трбовића предузете су све епидемиолошке мере у циљу безбедности клизача.

Како је Трбовић навео и ове сезоне организоваће се школа клизања за децу школског узраста која до сада нису имала прилике да науче.

Јуче је укључена и јавна декоративна расвета те Инђија предстојеће новогодишње и Божићне празнике дочекује у празничној атмосфери. 

Извор: Општина Инђија