PANČEVAČKE RITMIČKE GIMNASTIČARKE NIŽU USPEHE

Na Državnom prvenstvu ritmičke gimnastike, održanom u nedelju, 25. novembra, u hali „Pinki” u Zemunu, devojčice iz pančevačkog kluba „Ruslana”, osvojile su prva mesta u kategoriji grupnih vežbi C programa, navodi 013info.

Prva ekipa pionirki u sastavu : Mila Nikolić, Magdalena Pantić, Irina Lekić, Lara Raković, Lena Karović, Andrea Pavić, Nikolina Đukić, Lana Vladić, Anja Marinković i Ana Jovanović, osvojila je prvo mesto, u konkurenciji od 14 ekipa.

Ekipa kadetkinja u sastavu: Anastasija Verčević,  Una Santrač, Nikolina Raketić, Helena Jovanović, Jovana Stoilkovski, Sara Milojević, Milica Dživdžanovski, Ivona Đorđević, Danka Dabić, napravila je identičan uspeh i zauzela prvo mesto u konkurenciji od 23 ekipe.

Ruslana Lucenko Petrin, trener kluba, rekla je kako je pored osvajanja prvih mesta, za nju i njenu koleginicu Jasminu Munćan,  ohrabrujuće to što su sudije devojčicama dale visok broj poena na takmičenju, jer se na taj način ukazuje na kvalitet izvođenja elemenata. Obe ekipe dobile su po 11550 poena.

Ovako klub ritmičke gimnastike „Ruslana” nastavlja sa svojom misijom, otkrivanja mladih talenata i s promovisanjem jednog od najelegantnijih sportova, dodala je Ruslana Lucenko Petrin.

Izvor : 013info