PANČEVO: ATP PONOVO VOZI

ATP od ponedejka vozi samo zaposlene i to u špicevima. Za Beograd po nedeljnom redu vožnje, navodi 013info.

Autotransportno preduzeće Pančevo će od ponedeljka obnoviti gradski i međumesni saobraćaj, ali za početak u ograničenom obimu. To znači da će javni prevoz moći da koriste samo zaposleni. U autobuse će se ulaziti uz mesečnu kartu i radni nalog firme u kojoj zaposleni radi, I sa obaveznim maskama i rukavicama. Ukoliko se ovi uslovi ne ispune, osoblje u autobusima neće puštati putnike u vozila. Broj mesta za sedenje i stajanje biće prepolovljen, a režim saobraćaja biće prilagođen potrebama odlaska i povratka sa posla.

„To znači da ćemo voziti od pet do osam ujutru, zatim od 13 do 17 časova popodne i poslednji polasci prema selima kretaće u 22.30. Mi ćemo od prvog dana pratiti broj putnika u vozilima i po potrebi ćemo povećavati broj auobusa“,  izjavio je Voja Savičić šef saobraćaja u ATP-u.

Prema Beogradu će se saobraćaj odvijati tokom čitavog dana po nedeljnom redu vožnje uz povećanje broja polazaka u špicevima, dodao je on. Od ponedeljka počinje i prodaja polumesečnih karata za maj za zaposlene.

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov zamolio je građane da budu strpljivi, da poštuju mere zaštite od virusa u vozilima i na samoj autobuskoj stanici i da prate uputstva vozača i drugog osoblja u autobusima.

Izvor: 013info