PANČEVO: ZAVRŠEN PECIN MEMORIJAL

Na terenima SC Mladost završen je „Pecin memorijal“ , međunarodni turnir za tenisere i teniserke do 16 godina, navodi 013info. Kod dečaka šampionski pehar osvojio je Zoran Ludoški iz Srbije koji je u finalu savladao Mihala Krajčika iz Slovačke sa 6/3, 4/6, 6/3. Bio je ovo izuzetno kvalitetan i uzbudljiv meč do samog kraja,a više snage imao je naš teniser. 

 Kod devojčica Anđela Lazarević iz Srbije pobedila je Rose Moriu Nijakmp iz Holandije sa 7/5, 6/2. To što su pobednici sad već čuvenog „Pecinog memorijala„ na kojem učestvuju najbolji teniseri u ovom uzrastu iz čitave Evrope iz Srbije najbolje pokazuje da imamo naslednike za naše proslavljene seniore koji su učestvovali i na ovom turniru u Pančevu i osvajali ga.

 U dublovima kod muškaraca Ludoški iz Srbije i Maksimović iz Bosne i Hercegovine pobedili su Gunu iz Rumunije i Krajcika iz Slovačke sa 0:6/ 6:3/ 10:6, dok su kod devojaka Makijevic iz Poljske i Nijakamp iz Holandije savladale Jerolimovu iz Rumunije i Preis iz Hrvatske sa 6:4/6:4.

 Pored igrača koji su po ne baš idealnim uslovima za tenis prikazali odličnu igru, pohvale zaslužuje i organizator turnira tensiki klub Dinamo koji je uspeo da uprkos kiši pripremi terene i da svim učesnicima omogući odlične uslove za takmičenje.

Izvor: 013info