ПАРКИРАЊЕ ВОЗИЛА ЗА ПОСЕТИОЦЕ ФЕСТИВАЛА EXIT

За време одржавања музичке манифестације EXIT, на Петроварадинској тврђави од 12. до 15. јула 2018. године, ЈКП „Паркинг сервис” организоваће паркирање на следећим локацијама: Улица проте Михалџића, Трг владике Николаја и паркинг простор уз Кеј скојеваца.

Kапацитет паркиралишта је 220 паркинг места и на овим локацијама паркирање се неће наплаћивати.

Због изузетно велике посећености која се очекује за време фестивала, а релативно малог броја паркинг места, апелујемо на посетиоце да се на време организују и користе и алтернативне начине превоза, као и да буду спремни да се услед гужве паркирају на ширем простору око Петроварадинске тврђаве.

Свим посетиоцима на располагању су и паркиралишта која су у режиму плаве зоне, а на којима је омогућено и целодневно паркирање. Дневна карта важи на паркиралиштима која су видно обележена допунским таблама на којима је назначено да се паркирање може платити и ДНЕВНОМ КАРТОМ: на Београдском кеју, код СПЕНС-а у Сутјеској улици, на платоу у Радничкој улици и платоу између стадиона ФК „Војводина” и СПЕНС-а (код ресторана „Огњиште”). На овим локацијама паркирање по цени од 95,00 динара може се платити на два начина: дневном паркинг картом која се може купити на киосцима и SMS-ом, слањем поруке на број 8215.

За време трајања фестивала радиће и дежурна „паук“ служба, у сарадњи са саобраћајном и комуналном полицијом, како услед несавесног паркирања не би дошло до колапса и саобраћајних гужви.