ПАРКИША

ЈКП „Паркинг сервис” је данас, 2. новембра 2023. године, имало задовољство да угости децу из Основне школе „Никола Тесла”, из Новог Сада. Посета је део акције чији је циљ едукација о познавању и поштовању саобраћајних правила.

Децу је са радом „паука”, који је деци био најзанимљивији, упознао ПАРКИША, маскота ЈКП „Паркинг сервис”. Добривоје Марковић, аутор књиге „Мој тата вози паук”, поклонио је деци ову занимљиву и едукативну сликовницу, како би их подсећала на посету нашем Предузећу.

„Необично ми је драго што смо данас имали прилику да угостимо децу из Основне школе ‚Никола Тесла’. Поред тога што су деца видела како изгледа једно комунално предузеће и како ради чувени ‚паук’, пре свега нам је циљ да децу подстакнемо и едукујемо о познавању и поштовању саобраћајних правила. Неопходно је континуирано спроводити овакве и сличне акције и ово је мали допринос нашег Предузећа у саобраћајном образовању најмлађих суграђана”, изјавио је Стеван Лугоња, директор ЈКП „Паркинг сервис” и домаћин ове акције.