PEĆINAČKI KLUBOVI DOMINIRAJU SREMOM

Fudbalski klub „Sloboda“ iz Donjeg Tovarnika koji se takmiči u Sremskoj ligi i FK „Donji Srem 2015“ iz Pećinaca koji se takmiči u Međuopštinskoj ligi Srem, nakon završenog jesenjeg dela prvenstva zauzimaju ubedljivo prvo mesto na tabeli svojih liga. U okviru 15. kola Sremske lige fudbaleri Slobode savladali su Budućnost iz Salaša Noćajskog i tako se sa 37 bodova pozicionirali na prvom mestu. Takođe, pećinački Donji Srem 2015 savladao je juče u Ogaru, u okviru 15. kola Međuopštionske lige Srem, domaći Šumar i učvrstio se na vrhu tabele sa 39 bodova.

Pećinački fudbaleri juče su u Ogaru već u 10. minutu postigli prvi gol. Posle šuta Štetića, Petković je kratko odbio loptu do Mitrovića koji je šalje u mrežu. Prednost gostiju povećao je Marković u 23. minutu, koji je od svih aktera utakmice bio najraspoloženiji za igru. U nastavku utakmice, domaćin je zaigrao daleko angažovanije, te je u 61. minutu, posle centaršuta Ćopića, na pravom mestu bio Radovanović, koji je smanjio na 1:2. Sve dileme otklonio je iskusni Marković u 79. minutu, kada je postigao svoj drugi gol, za konačnih 1:3.

Na igralištu Šumara u Ogaru, sudio je Cviko Radojević iz Bačinaca, koji je tokom 90 minuta igre podelio tri žuta kartona. Strelci: Radovanović u 61. minutu (Šumar), Mitrović u 10, Marković u 23. i 79. minutu. Žuti kartoni: Vračević i Trumić (Šumar), Stojiljković (Donji Srem).

Izvor : Opština Pećinci