PEĆINAČKI MALIŠANI POSETILI USLUŽNI CENTAR

I ove godine, kao i prethodnih, Predškolska ustanova „Vlada Obradović Kameni“ organizovala je posetu predškolaca Opštinskom uslužnom centru, gde su ih dočekali predsednik opštine mr Željko Trbović, načelnica Odeljenja za društvene delatnosti Snežana Gagić i zaposleni u ovoj ustanovi.

Dobrodošlicu malim predškolcima poželela je načelnica Snežana Gagić, koja je tom prilikom rekla da je današnji dan poseban, kako za decu tako i za sve zaposlene u Opštini jer je Dečija nedelja prilika da se, na jedan zabavan način, upoznaju sa radom lokalne samouprave.

„Naravno, svaki dan je dečji dan, ali Dečija nedelja je prilika da se malo više družimo sa decom, da vidimo kako napreduju, ali pre svega proverimo da li su zadovoljna i srećna“ – rekla je Gagić.

Tokom posete Uslužnom centru pećinački predškolci pripremili su pesmice i recitacije, a kako nam je rekla vaspitačica Branislava Ilić bili su veoma uzbuđeni zbog dolaska.

„Oni su zaista još mali i mnogi od njih nisu svesni da dolaze u zgradu Opštine gde će, kad odrastu dolaziti. Pripremamo se za dolazak vežbajući pesmice koje će recitovati i pevati, ali uvek je njihovo uzbuđenje pred posetu najslađe“ – izjavila je Ilić.

Nakon što su se poslužili slatkišima i sokićima, pećinački mališani posetu Opštinskom uslužnom centru zaključili su veselom grajom, a na poklon od Opštinske uprave dobili su blokčić i hemijsku olovku.

Izvor: Opština Pećinci