ПЕЋИНЧАНИ И МИХАЉЕВЧАНИ ОДМЕРИЛИ СНАГЕ НА СУВАЧИ

Припреме за нову сезону почеле су и за пећиначки фудбалски клуб „Доњи Срем 2015“ који је у недељу дочекао, у пријатељској утакмици, госте из Сремских Михаљеваца фудбалере Срема. Оба тима су током летње паузе претрпели велике кадровске промене, а ова пријатељска утакмица је дуго очекивана од стране љубитеља фудбала.

Прва промена резултата била је у 14. минути, уз добро организован напад домаћина. Александар Љубојевић проиграва млађег брата, Вука и лопта завршава иза леђа Штампара. После убачене лопте са стране, пред голом Доњег Срема 2015 настала је велика гужва у којој се најбоље снашао Цветковић, који поравнава резултат. Други гол домаћина, такође, је постигнут после гужве исред гола сремсколигаша из Сремских Михаљеваца. Искусни Јуришић петом постиже гол.

После неколико уводних минута у наставку утакмице, голом млађег Кокира – Јована, домаћин повећава предност: маниром искусног фудбалера, Кокир је са 16 метара, прецизним шутем послао лопту у доњи угао гола Штампара. Лепа акција је виђена и у 60 минуту: Филип Матић одлично проиграва Комазеца, који утрчава у празан простор и рутински се уписује у листу стрелаца.У 75. минуту виђена је добра контра гостију, која је материјализована на најбољи начин – голом: Комазец је несебично проиграо Каламбуру за изједначење. Коначно, у 88. минуту последња промена резултата: Рајић постиже гол за коначних 3:4.

Коначан резултат: Доњи Срем 2015 – Срем3:4 (2:1)

ПЕЋИНЦИ. Игралиште: Спортски центар „Сувача“. Гледалаца: 200. Судија: Немања Деспотовић (Огар). Стрелци: В. Љубојевић у 14, Јуришић у 42. минуту и Ј. Кокир у 50 минуту (Доњи Срем 2015), Цветковић у 30. Комазец у 60, Каламбура у 75.и Косовић у 88. минуту (Срем).

ДОЊИ СРЕМ 2015: М. Девић, Омега, Јуришић, Вукмановић, Ђорђев, Максимовић, Крнета, Владисављевић, А. Љубојевић, Кокир, В. Љубојевић. Играли су још: Млинаревић, Л. Девић, Мркела, Радивојевић, Рудан, Ј. Кокир и Марковић.

СРЕМ: Штампар, Босиљков, Турчиновић, Бајловић, Јошић, Цветковић, Новић, Алијагић, Панић, Комазец, Косовић. Играли су још: Каламбура, Матић, Рајић, Стикић, Ранковић и Ковачевић.

Извор: Општина Пећинци