ПЕНЗИОНЕРИ НАГРАДИЛИ НАЈБОЉЕ ЂАКЕ

Општинско удружење пензионера Врбаса наградило је најбоље ученике основних и средњих школа са подручја града, укупно њих осморо, који се су током школовања заслужили епитет ђака генерације. Пензионери су новчано наградили најбоље ђаке са жељом да подстакну њихов даљи развој и наставак образовања, али и са намером да оснаже међугенерацијску сарадњу и поштовање.

Награђени су Лана Пејин, ученица генерације у ОШ „Светозар Милетић“, Миона Лазаревић, ученица генерације у ОШ „Братство-јединство“, Лана Килибарда, ученица генерације у ОШ „Петар Петровић Његош“, затим Мартин Тодоровић и Вукашин Вујовић, ученици генерације у ОШ „20. октобар“, Антонија Милер, ученица генерације у Основној музичкој школи, Милица Славнић, ученица генерације у Средњој стручној школи „4. јули“, и Душан Полексић, ученик генерације у Гимназији „Жарко Зрењанин“. 

Удружењу пензионера искористило је прилику и да уручи захвалницу Штабу за ванредне ситуације општине Врбас и његовим волонтерима, који су за време ванредног стања несебично помагали најстаријим суграђанима.

Извор: Општина Врбас