ПИОНИРИ ОБИЛИЋА У ПУНОМ СЈАЈУ

Захваљујући председнику Општине др Радовану Уверићу пионирска селекција ФК „Обилић“ је добила нови комплет дресова. Средства за дресове су обезбеђена у буџету Општине, а према речима тренера пионира Обилића Ивице Галешева, дечаци су пресрећни и задовољни.

Пионири Обилића су први пут играли у новим дресовима 4. октобра, на домаћем терену – против екипе Таванкута, у петом колу Подручне суботичке лиге. Наши пионири су савладали Таванкут резултатом 13:0. Обилић тренутно заузима трећу позицију на табели, без иједног пораза, са гол разликом од плус 24. Галешев наглашава да су новокнежевачки пионири тим који наступа колективно. То је екипа изузетно талентоване генерације фудбалера, а за неколицину су заинтересовани познати прволигашки, српски клубови. За новокнежевачке пионире игра 25 дечака, генерације рођене 2004/2005. године и неколико млађих  фудбалера.

-То су добри и срећни момци, истиче Ивица Галешев.-Драго нам је да се баве спортом и да смо их склонили са улица и одвојили од рачунара. У нашем раду резултат није на првом месту. Битно нам је да су деца активна и задовољна. Они су богатсво Новог Кнежевца.

Извор: Општина Нови Кнежевац