ПЛАТО ИСПРЕД ГРАДСКЕ КУЋЕ У НАЈЛЕПШИМ БОЈАМА ЈЕСЕНИ

Јесењи Сајам цвећа окупио је данас на платоу испред Градске куће излагаче из Кикинде, околине, али и свих крајева Војводине. Стефан Кресоја из Одсека за послове развоја Града Кикинде, каже да је већ препознатљива манифестација, изложбено- продајног карактера, окупила двадесетак излагача:

– Посебно нас је обрадовао велики број излагача из Бачке, али ни овога пута нису изостали произвођачи саксијског и украсног цвеће из нашег града и суседних села. Ово је прилика да по пруступачним ценама купите цвеће и украсите ваш животни простор. Време нас је послужило, а плато испред Градске куће нашао се у најлепшим бојама јесени. Као што је већ добро познато, локална самоуправа сваке године, два пута годишње, организује ову лепу манифестацију- рекао је Кресоја. Ни овај Сајам цвећа није пропустила Чила Сабо из Бечеја:

– Сваке године долазимо на кикиндски Сајам цвећа, било да се ради о пролећној или јесењој приредби. Изложили смо хризантеме, јесење руже, собне биљке… Кикинђани су добре муштерије. Разумеју се у свеће, а радо купују и собне биљке. Организација је увек добра, а овога пута и небо је било на нашој страни- констатовала је она.

Извор: Град Кикинда