POBEDA HAJDUKA NA DOMAĆEM TERENU

Juče je u Šimanovcima odigrana utakmica između domaćeg FK „Hajduk 1932“ i gostiju iz Ašanje FK „Kameni“, u okviru prvog kola Opštinske lige Pećinci. Svega pet minuta je delilo goste od pobede u premijernom kolu Opštinske lige Pećinci. Hajduk 1932 je počeo vrlo slabo i neorganizovanim akcijama je pokušavao da učini nešto više. Kameni u 72. minutu dolazi do prednosti, kada je Šorak na najbolji način iskoristio neodlučnost odbrane domaćina. I kada su svi i očekivali da Ašanjci kući odnesu bodove, razigrao se najiskusniji fudbaler na terenu i pojačanje Hajduka 1932, Milan Bosančić, koji je u razmaku od 4-5 minuta postigao dva gola.

Na igralištu Hajduka u Šimanovcima, pred oko 150 gledalaca, sudio je Petar Maksić iz Ogara, koji je tokom 90 minuta podelio 8 žutih kartona i jedan crveni karton.

HAJDUK 1932: Pejaković, Uskoković, S. Ilić, Bosančić, Jovičić , Arsenović, N. Ilić 7, Kovačević 7 (Krstović od 56, Petrović od 81), Dinčić, Špadijer (Piperin od 46), Živanović.

KAMENI: Mitrović, Labuhar, Stančić (Cvejić od 61), Balaban, Dragaš, Stančić, Bošković, N Marković (Nikolić od 52), Šorak, Radojčić, Jovanović. (P. Marković od 46).

Izvor: Opština Pećinci