POBEDA PEĆINČANA NA SUVAČI

Na pećinačkoj Suvači u subotu su se sastali FK Donji Srem 2015 i FK Radnički iz Nove Pazove u zanimljivoj prijateljskoj utakmici. Ljubitelji fudbala su imali priliku da vide jedan novi Donji Srem 2015, koji će u novu sezonu ući osetno pojačan.

Gosti iz Nove Pazove su poveli golom Simića, posle proigravanja Baleševića. Posle prekršaja golmana Tanasića u svom kaznenom prostoru nad Markovićem u 20. minutu, Despotović je dosudio kazneni udarac, koji je Curaković materijalizovao. Dobru igru u prvom poluvremenu potvrdio je golom iskusni Marković, sjajnim šutem u 35. minutu, posle kojeg je lopta završila u donjem levom uglu gola Radničkog.

I u drugom poluvremenu je dosuđen kazneni udarac u 75. minutu, ovog puta za Radnički: Balešević je bio siguran realizator. Konačno, u 86. minutu poslednja promena rezultata: Marko Rajić, novi igrač u redovima pećinačkog sremskoligaša, postiže gol posle centaršuta Lukića.

Konačan rezultat Donji Srem 2015 – Radnički (NP) 3:2 (2:1). Utakmicu je sudio Nemanja Despotović iz Ogara.

DONJI SREM 2015: Jelača, Lukić, S. Radosavljević, Curaković, Jurišić, V. Ljubojević, Puzić, D. Radosavljević, Živanović, Krivokuća i Marković. Igrali su još: Bašić, Naić, A. Ljubojević, Čavić, Radivojević i Rajić.

RADNIČKI: Tanasić, Saračević, Bjelobrk, Zorić, Cvetković, Balešević, Simić, Grujić, Komazec, Šukunda i Đuran. Igrali su još: Đurišić, Knežević, Ranitović i Pilipović.

Izvor: Opština Pećinci