ПОЧЕЛА ЛЕТЊА СЕЗОНА У ОДМАРАЛИШТУ У СУТОМОРУ

Са доласком најбољих ђака основних школа у општини Србобран, оних који су током школовања заслужили да буду носиоци дипломе „Вук Караџић“, званично је почела летња сезона у Одмаралишту „Плава обала“ у Сутомору. Вуковце су на Јадранском мору дочекали Радивој Дебељачки, председник општине Србобран, Мирослав Рељић, директор Одмаралишта, као и Слободан Субић, директор Центра за спорт и туризам и некадашњи управник Одмаралишта.

„Оно што је веома важно за све нас, на лицу места уверио сам се да се о објекту води рачуна и да су сви људи који учествују у раду и пружању услуга у Сутомору прави домаћини. Одмах је јасно да су уложили велики труд да се за сезону припреме на најбољи начин. Драго ми је да је објекат у добром стању, уредан и чист, и сви инвестициони радови и улагања у одржавање завршени су на време. Постоји још ствари које је потребно надоградити и реконструисати, а план нам је да сваке године решавамо део по део, да из сезоне у сезону будемо све бољи и да нашим сталним гостима, којих је највише, обезбедимо удобност и прави одмор у нашем одмаралишту“, рекао је Дебељачки и свим тренутним гостима и онима који то планирају да буду током летњих месеци, пожелео пријатан боравак у Сутомору.     
„Објекат је спреман за сезону, све собе су сређене и доведене у стање да пруже угодан боравак свим гостима. На сугестију гостију у свим собама је инсталиран WiFi интернет, све је окречено и офарбано и уређена је четвртина колектора неопходна за туширање и сталан довод воде. Прве реакције гостију су веома веома позитивне и надамо се да ћемо имати још једну успешну сезону“, рекао је Рељић.

Извор: Општина Србобран