ПОЧИЊЕ НОВА СЕЗОНА НС БАЈК СИСТЕМА

Обавештавамо све кориснике НС бајк система да у понедељак, 15. априла 2024. године,  почиње нова, 14. бициклистичка сезона. Власници корисничких картица морају заменити старе корисничке картице, како би могли користити изнајмљивање бицикала. До замене картица долази из разлога унапређења Нс бајк система и поједностављивања његовог коришћења. Приликом изнајмљивања бицикала картице се више неће убацивати у аутомат, већ ће функционисати по тач систему. Допуна корисничке картице, осим на станицама, као и до сада, моћи ће се допунити и електронским путем. Замена старих и израда нових картица    вршиће се у просторијама “Паркинг сервиса” на Булевару Михајла Пупина 1, други спрат, канцеларија бр. 206, сваког радног дана од 9 до 14 часова. Куповина и замена корисничке картице, поред наведене адресе, може се обавити и на благајни Предузећа Филипа Вишњића 47, радним данима од 14 до 19 часова и суботом од 9 до 19 часова.

Регистрација нових корисника подразумева израду чиповане картице по цени од 600 динара, што омогућава изнајмљивање бицикала по цени од 30 динара за сат времена, односно 170 динара за цео дан, исто као и прошле сезоне.
И ове сезоне корисници могу да се определе  за сезонску претплату (по цени од 1.100 динара), односно да свакодневно изнајме бицикл у трајању од два сата. Сезонска претплата представља најповољнију тарифу за регистроване кориснике који бицикл користе као превоз до посла, факултета или за обављање других свакодневних активности.