POJAČAVA SE ŽENSKI ODBOJKAŠKI KLUB SPARTAK

Ženski odbojkaški klub Spartak počeo je sa pripremama. Ekipa se pojačava i u novu sezonu ulaze sa mladim ali kvalitetnim sastavom koji bi trebao da se nađe u gornjem delu prvenstvene tabele, navodi subotica.info.   

Nako izuzetno turbulentne godine u kojoj su elitni rang zadržali nakon čudnih odluka OSS i odustajanja Vizure od Super lige, Ženski odbojkaški klub Spartak se opredelio da se osloni na mlade kvalitetne igračice. Vernost klubu potpisala je Katarina Gajević (2000. godište), koja je već do sada sa ekipom Vizure tri puta bila prvak Srbije i dvostruki osvajač Super kupa. Osvojila je niz titula u mlađim kategorijama, kao i dve zlatne medalje na Balkanskom prvenstvu sa kadetskom reprezentacijom Srbije. 

Dragan Vidaković, predsednik kluba ističe da će biti još novih igračica u klubu – Što se dolazaka tiče, prvo nam je stigla Katarina Gajević. Čast nam je što imamo ovakvog igrača da brani boje Spartaka. Pridružiće nam se još Ana Jeković (srednji bloker), Nevena Vidojević (primač/korektor) i Anja Pejović (libero). Spartak će imati mladu ekipu koja igra dobru odbojku. Nadamo se da neće više biti borbe za opstanak u Subotici, nego nam je mesto u prvih šest. Oslonićemo se i na sopstvene snage i dalje će polovina igračica biti iz Subotice koja je potekla u našoj školi odbojke. 

Predsednik je istakao da su klub napustile Mina Vučković, Milica Živanović i Ana Sarić, a pod znakom pitanja je Milana Marić, koja je nagovestila da želi da prekine karijeru.

Katarina Gajević je zadovoljna prijemom u Subotici, te nagoveštava bolje dane za subotičkog superligaša  – Nadam se da uz mene i ostale igračice Spartak više neće biti u borbi za opstanak, nego ćemo se boriti za viši plasman. Uostalom, i nama je to cilj. Borićemo se za svaku pobedu i čekamo da krene sezona. 

Izvor: subotica.info