ПОКРАЈИНА СА 300 МИЛИОНА ДИНАРА ПОДРЖАЛА ВАЖНЕ ПРОЈЕКТЕ У НАШОЈ ОПШТИНИ

Уз велику подршку Владе АП Војводине наставља се реализација кључних пројеката за нашу општину.  Управа за капитална улагања АП Војводине  одобрила је Општини Рума средства у износу од 300.000.000 динара за наставак пројекта изградње фискултурне сале у Путинцима и реконструкције Павловачке улице и улице Вука Kараџића у Руми.

„Ово је велики корак напред за нашу заједницу. Прошле године смо такође добили исти износ средстава како бисмо започели ове важне пројекте, а континуирано финансирање је од суштинског значаја за реализацију овако капиталних пројеката“, изјавила је председница Општине Рума Александра Ћирић Бошковић по потписивању уговора.

„Наставак изградње фискултурне сале у Путинцима омогућиће нам унапређење спортских активности и стварање бољих услова за тренинге и такмичења. Реконструкција Павловачке улице и улице Вука Kараџића доноси модернизацију нашег града. Рума ће добити први булевар са четири траке, почевши од Риговог млина дуж улице Вука Kараџића до Главне улице, реконструкцију целе Павловачке улице укључујући нови асфалт, ивичњаке, тротоаре, расвету и канализацију“, истакла је председница Ћирић Бошковић.

„Ове инвестиције нису само улагање у инфраструктуру, већ и у бољи живот свих нас“, поручила је председница Општине Рума захваливши се Влади АП Војводине на подршци за бољу будућност наше општине.

Извор: Општина Рума