ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ ПОСЕТИО ОПШТИНУ ШИД

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио је Општину Шид. Током радне посете, чији је циљ био упознавање са стањем спортске инфраструктуре, сагледавање функционисања спорта и спортских клубова у Општини Шид, покрајински секретар састао се са представницима локалне самоуправе, те одржао састанак са представницима спортских удружења на подручју Општине Шид.

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез обишао је и Установу за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“ и најавио улагања покрајинских органа власти у спортску инфраструктуру која је основ за бављење спортом. Постоји идеја о заједничком пројекту, у склопу конкурса за инфаструктуру надлежног секретаријата, а у плану је санација отвореног спортског терена у Установи за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“.

Владимир Батез је нагласио да је један од приоритета Покрајинског секретаријата за спорт и омладину да у сарадњи са локалним самоуправама развија спорт на локалном нивоу, кроз афирмацију спорта и улагање у инфраструктурне пројекте.

Извор: Општина Шид