ПОСЕТА ИНСТИТУЦИЈАМА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Конгресни едукативни центар у сарадњи са Фондом за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима организује 16.12.2019. посету институцијама Републике Српске.

У оквиру посете обићи ћемо Народну Скупштину Републике Српске и друге институције, док ћемо део времена одвојити и за обилазак Бања Луке, главног града Републике Српске.
Циљ ове посете је упознавање са радом најважнијих институција Републике Српске. Жеља нам је да учесницима ове посете приближимо значај и важност ових иституција за наш народ у Републици Српској.

Путовање је с једне стране намењено избеглим, прогнаним и расељеним лицима, а сa друге стране члановима Конгресног едукативног центра.

Путовање се не наплаћује

Начин пријаве за путовање:

Уколико сте имали или још увек имате статус избеглог, прогнаног или расељеног лица пријављујете се путем следећег формулара:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduBdv3Uigl3CFS54y2ZF1L9P_8bPitT1S9AR-pra_c5CxlTw/viewform

Уколико нисте члан, а желите да се учланите у Конгресни едукативни центар и обезбедите себи место на овом путовању, као и неке друге едукације попуните пријавни формулар:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerXvnyWenM8obrU3ZekpkCf5kBSq-qAnoMeSEOKrtR8mHP1A/viewform

Уколико сте већ члан Конгресног едукативног центра пријаве са именом и презименом шаљете путем мејла: kec.srbija@gmail.com

Број места је ограничен.
Пријаве примамо до 14.12.2019.