ПОСЕТЕ ПОЛИЦАЈЦИМА, ВАТРОГАСЦИМА, МЕДИЦИНАРИМА

Радивој Дебељачки, председник општине Србобран, Милена Аларгић, председница Скупштине општине, др Илија Газепов, члан Општинског већа, и Слободан Субић и Нинослав Јокановић из Савета Месне заједнице Србобран, посетили су током новогодишње ноћи дежурне службе појединих јавних институција и људима који су у Нову, 2021. годину ушли у униформама и на радном месту, пожелели све најбоље у години која је управо почела.

Челници локалне самоуправе обишли су дежурне службе Полицијске станице Србобран, Ватрогасне јединице и Дома здравља „Др Ђорђе Бастић“.

„Хвала свим појединцима и службама које у новогодишњој ноћи старају се да живот несметано тече а сви грађани осете сигурност и заштиту. Све јавне службе у нашој општини увек ће имати партнера у локалној самоуправи и спремни смо да наставимо са пружањем подршке, јер желимо да све услуге функционишу беспрекорно. Околности у којим дочекујемо 2021. годину јесу посебне, али и у таквом случају морамо обезбедити да све функционише беспрекорно. Желим свима срећну Нову годину, добро здравље и пуно пословних успеха“, поручио је Дебељачки у сусретима са полицајцима, ватрогасцима и медицинским радницима на њиховим радним местима.  

Извор: Општина Србобран