ПОСЛОВНИ ФОРУМ СА РЕГИОНОМ НИЖЊИ НОВГОРОД

У понедељак, 13. маја 2019. године са почетком у 11.00 часова одржаће се Пословни форум са Руском Федерацијом – регион Нижњи Новгород, у великој сали Привредне коморе Војводине – Мастер центар Новосадског сајма, Хајдук Вељкова 11, III спрат, сала број 13.

Изјаве за медије предвиђене су пре почетка догађаја  у 10.45 часова, а медијима ће се обратити покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић, председник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић, представник Трговинског представништва Руске Федерације у Републици Србији Андреј Н. Хрипунов и министар за индустрију региона Нижњег Новгорода Максим Чернасов.

Пословни форум, презентације производних капацитета и пословних иницијатива и сусрете привредника две регије организује Привредна комора Војводине, у сарадњи са Трговинским представништвом Руске Федерације у Републици Србији и регионом Нижњи Новгород.

Руска Федерација једно је од приоритетних тржишта Републике Србије, значајан инвестициони, економски и трећи спољнотрговински партнер Србије.