ПОСТАВЉЕНИ РЕФЛЕКТОРИ НА ФУДБАЛСКОМ ИГРАЛИШТУ У ВОГЊУ

ФК „Слога“ Вогањ ће захваљујући општинском пројекту унапређења спортске инфраструктуре имати квалитетније услове за тренинг и одигравање утакмица у новој сезони.

На фудбалском игралишту новог члана „Сремске лиге“ Општина Рума је финансирала радове на поставци расвете, па је тако игралиште сада осветљено са 36 филипсових рефлектора.

Председник Општине Рума Слађан Манчић је подсетио да је недавно у Вогњу финансирана и изградња и уређење нових свлачионица, те да ће са новим улагањем у рефлекторе, први тим, али и млађе селекције имати квалитетније услове за бављење спортом.

„Створили смо услове за бољи и квалитетнији развој спорта и фудбала у овој месној заједници. Тренинзи сада, поготово у летњим месецима, могу да се одржавају и увече када су температуре пријатније. Свлачионице, терен и рефлектори чине једну лепу складну спортску слику, верујем да ће и други клубови који ће доћи овде да играју утакмице уживати у једном лепшем спортском амбијенту“, рекао је председник Манчић.

Општина Рума је за унапређење спортске инфраструктуре у овој години издвојила 15 милиона динара, а сам пројекат у Вогњу је коштао 1.620.000 без ПДВ-а. „Слога“ је нову сезону започела ремијем са румским „Словеном“. Утакмица у Вогњу је завршена без голова.

Извор: Општина Рума