ПОТПРЕДСЕДНИК МИЛИЋЕВИЋ КУМ СЛАВЕ ГРАДА НОВОГ САДА

Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић присуствовао је данас, у Градској кући, свечаном обележавању славе Града Новог Сада – Ђурђиц.

Потпредседник Милићевић, који је ове године кум славе Града Новог Сада, честитао је свим Новосађанима славу њиховог града.

„Нови Сад је други по величини град у Србији, седиште веома важних институција за наш народ попут Матице српске, Српског народног позоришта, град који је, можда, најпрепознатљивији по људима који у њему живе, људима широког срца“, казао је потпредседник Милићевић и додао да је „Нови Сад град у који се углавном долази, а из кога се врло ретко одлази“.

Он је изразио жељу да Нови Сад настави да се развија као модеран град, у привредном, културном и сваком другом погледу.

„Покрајинска влада ће увек бити партнер Граду Новом Саду, главном административном центру АП Војводине, да се још брже развија“, поручио је на крају потпредседник Милићевић.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић истакао је да је свети Ђорђе заштитник свих грађана Новог Сада, града који има различитост с једне стране, а с друге јединство и заједништво које траје све време.

Свечаности су присуствовали представници Покрајинске владе, верских заједница, Града Новог Сада, јавних и јавних комуналних предузећа, полиције, војске, установа културе.