ПОЗИВ ЗА II РЕГИОНАЛНИ ПОСЛОВНИ ФОРУМ

Аутономна покрајина Војводина и Скупштина европских регија у сарадњи са Привредном комором Војводине, Развојном агенцијом Војводине, Новосадским сајмом, и Европском мрежом предузетништва, по други пут организују Регионални пословни форум који ће трајати од 1. до 4. октобра 2019. године.

Учесници Форума су еминентне компаније из регије, као и регионалне привредне коморе, регионалне развојне агенције и друге институције које пружају подршку за развој малих и средњих предузећа и побољшање економске климе за пословање и нове инвестиције.

Регионални пословни форум вам нуди могућност да изнесете и представите ваш пословни потенцијал и идеје и да се повежете са компанијама и институцијама које подржавају развој пословне климе и прилив нових инвестиција. Овогодишњи Регионални пословни форум одржаће се у време трајања 52. Међународног сајма лова, риболова и туризма у Новом Саду.

Међународни догађај пружа додатну подршку компанијама да пронађу међународног партнера. Учесницима ће бити понуђена могућност заказивања и одржавања Б2Б састанака са компанијама и институцијама учесницима Форума према сопственим потребама, а на основу информација о регистрованим учесницима.

Сектори који ће бити представљени су:

  • Пољопривреда и прехрамбена индустрија
  • Метало-прерађивачка индустрија
  • Пратеће компоненте у аутомобилској индустрији
  • Информационе технологије
  • Туризам

Платформа за организацију „један на један“ састанака доступна је кликом на линк http://rbf2019novisad.talkb2b.net/ и пружа могућност за промоцију пословне сарадње између регија, укључујући споразуме о слободној  трговини и производњи, удружене пројекте тј. заједничка улагања и заједнички приступ трећим тржиштима, као и размену технологија и знања и сарадњу у пројектима са високим степеном конкуренције и иновација, финансираних од стране ЕУ и других донатора.

Агенду догађаја можете погледати ОВДЕ.

За додатне информације молимо посетите: rbf.vojvodina.gov.rs или контактирајте: rbf2019@vojvodinа.gov.rs.