ПОЗНАТИ ФИНАЛИСТИ ИЗ КВАЛИФИКАЦИЈЕ ПО СЕЛИМА, СЛЕДЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА АПАТИНЦЕ И ГОСТЕ, ПА ВЕЛИКО ФИНАЛЕ У СУБОТУ

У оквиру 60. Апатинских рибарских вечери, овогодишње такмичење “Златни котлић Апатина” започело је квалификацијама у насељеним местима општине. Пригревчани који су изборили место у финалној вечери су Радован Остојић, Саша Беванда и Паја Везмар. Најбољи паприкаш у Ромском насељу су скували Лазо Мишковић, Денис Игнац и Драган Оршош; у Сонти су то урадили Стојан Роксандић, Јосип Буковац и Иван Бошњак; Свилојеву: Дмитар Остојић, Зоран Цвјетићанин и Бранко Србљанин, док из Купусине долазе Давид Тумбас, Хенрик Гужвањ и Оскар Молнар.

Честитамо свим такмичарима који су обезбедили пласман у велико финале које ће се одржати 06. јула у Апатину!

Квалификационо вече за Апатинце заказано је за четвртак, 4. јул, док ће у петак, 5. јула, бити организовано “Отворено првенство у кувању рибљег паприкаша” на ком ће се у кувању овог рибљег специјалитета надметати такмичари који живе ван територије општине Апатин.

Извор: Општина Апатин