POZNATI POLUFINALISTI NOVOGODIŠNJEG TURNIRA

Novogodišnji turnir u malom fudbalu ulazi u samu završnicu, navodi subotica.info. Odigrane su uzbudljive i kvalitetne četvrtfinalne utakmice nakon kojih su poznati učesnici polufinala koje je na rasporedu u subotu 5. januara sa početkom od 18 časova.

Prva četvrtfinalna utakmica najavila je uzbuđenje. U sudaru dve ekipe koje su najprijatnije iznenađenje 46. Novogodišnjeg turnira pobednik je odlučen nakon penal serije. Povela je Opština Senta sa 2:0 da bi tri mimuta pre kraja Ladno pivo smanjilo na 2:1. U poslednjim trenucima susreta tačnije sekundu ipo pre kraja ekipa Ladno pivo je uspela da poravna rezultat. Sigurniji i spretniji u izvođenju najstrože kazne bili su fudbaleri Sente koji su se tako prvi plasirali u polufinale. U drugom četvrtfinalnom susretu publika je mogla da uživa u fudbalskim majstorijama ekipe Kuće Zdravlja i Bemix. Povela je Kuća Zdravlja u prvom poluvremenu sa 1:0, da bi u nastavku susreta Bemix opasno zapretio. Vodila se velika borba na terenu uz blagu dominaciju Bemixa koji su finišu sureta promašili par izuzetno povoljnih prilika za eventualno poravnanje.

Najmanje neizvesnosti bilo je u trećem četvrtfinalnom susretu koji su fudbaleri Šeki Enterijeri Real Impeks dobili sa 6:1. U poslednjem susretu sastali su se Prologis i Slobodan grad. Povela je ekipa Slobodan grad sa 1:0 i tim rezultatom je okončano prvo poluvreme. U nastavku susreta Prologis je preuzeo igru i stigao do poravnanja. Uzbuđenje nije izostalo ni u ovom dvoboju, četiri minuta pre kraja susreta Prologis je poveo sa 2:1 da bi samo minut kasnije Slobodan grad poravnao na 2:2. U finišu utakmice Slobodan grad se odlučio za rizičnu igru, bez golmana, ali sa igračem više u polju. Nepun minut pre kraja igrači Prologisa su presreli napad protivnika na polovini terena i loptu poslali u praznu mrežu za konačnih 3:2 i prolaz u polufinale.    

Izvor: subotica.info