ПРЕДСЕДНИЦА ГОЈКОВИЋ И СЕКРЕТАР ВРАЊКОВИЋ ОБИШЛИ РАДОВЕ У КИКИНДИ

Председница Покрајинске владе, Маја Гојковић и покрајински секретар за енергетику, грађевинарство и саобраћај, Бојан Врањовић, посетили су данас Кикинду и том приликом обишли радове на изградњи комуналне инфраструктуре у Кикинди.

„Покрајинска влада финансираће изградњу мини фабрика воде у свим селима на територији града Кикинде. Пројекат је завршен, средства имамо и очекујем да ћемо следеће године решити проблем са пијаћом водом. Поред изградње фабрике воде, коју реализује Влада Србије са локалном самоуправом, то значи живот за овај град“, изјавила је данас председница Покрајинске владе Маја Гојковић, а том приликом је истакла и бенефите које ће Кикинда имати од изградње брзе саобраћајнице Сомбор – Кикинда тј осмеха Војводине.

Она је нагласила да Покрајинска влада препознаје проблеме грађана и да их решава заједно са локалном самоуправом, са којом постоји одлична сарадња.

Обиласку су присуствовали покрајински секретар за енергетику, грађевинарство и саобраћај Бојан Врањковић, директор Управе за капитална улагања Војводине Милош Малетић и представници Града Кикинде.