ПРЕДСЕДНИК МИРОВИЋ ОТВОРИО СПОРТСКИ ЦЕНТАР У ГАЈДОБРИ

Председник Покрајинске владе Игор Мировић отворио је данас Спортски центар у Гајдобри и том приликом изјавио да ће, након више од 20 година, колико је трајала изградња овог објекта, деца, рекреативци и спортисти из овог места имати добре и квалитетне услове за бављење спортом.

„Изградња спортске хале трајала је предуго и драго ми је што су мештани Гајдобре, након толико година чекања, добили овако леп спортски објекат, који ће, сигуран сам, и у будућности изнедрити нове шампионе“, рекао је председник Мировић.

Он је додао да ће Покрајинска влада заједно са Владом Србије и локалним самоуправама и у будућности радити на пројектима изградње спортских објеката, како би деци и спортистима обезбедили што боље услове.

Председник Мировић је најавио да ће у наредних неколико недеља почети радови на реконструкцији стадиона у Зрењанину и Суботици, а већ сутра и припремни радови на изградњи спортске хале у Новом Кнежевцу.

„Нова спортска хала у Гајдобри је место успеха политике коју водимо, а то је политика слоге и свакодневно видимо да тај пут којим идемо доноси конкретне резултате“, рекао је председник Мировић.

Истичући задовољство што је Гајдобра добила Спортски центар на дан сеоске славе, председник општине Бачка Паланка Бранислав Шушница захвалио се Покрајинској влади на подршци и напорима које је уложила како би се радови на изградњи Спортског центра, након више од две деценије, привели крају.

Отварању Спортског центра у Гајдобри присуствовали су и потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић и покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез.