ПРЕДСЕДНИК МИРОВИЋ ПРИМИО ДЕЛЕГАЦИЈУ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

Председник Покрајинске владе Игор Мировић примио је делегацију Фудбалског савеза Србије, на челу са селектором Младеном Крстајићем, поводом припрема за Светско првенство у фудбалу, које се од 14. јуна до 15. јула 2018. године одржава у Русији.

На састанку је било речи o предстојећем шампионату, припремама репрезентације, као и пријатељским утакмицама које ће Србија 4. јуна играти против Чилеа, а пет дана касније против Боливије.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић рекао је да је фудбалска репрезентација постигла велики успех пласиравши се, после осам година, на Светско првенство, пожелевши им срећу на Мундијалу.

Селектор Фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић позвао је председника Мировића да посети фудбалере током припрема, које ће бити одржане у Спортском центру ФСС у Старој Пазови, од 28. маја до 2. јуна.

Састанку је присуствовао и покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић, а у делегацији ФСС, поред селектора Крстајића, били су и спортски директор ФСС Горан Буњевчевић, помоћник тренера фудбалске репрезентације Милан Обрадовић и проф.др Марко Стојановић, кондициони тренер.