ПРЕДСЕДНИК МИРОВИЋ ПРИМИО РУКОВОДСТВО И ИГРАЧЕ РК „ВОЈВОДИНА“

Председник Покрајинске владе Игор Мировић примио је данас играче и руководство Рукометног клуба „Војводина“, поводом оствареног успеха и освајања шесте узастопне титуле државног првака.

Честитајући рукометашима на великом успеху, председник Мировић изјавио је да је реч о нашем најуспешнијем спортском колективу, који је ове године објединио титуле државних првака у сениорској, кадетској и јуниорској категорији.

„Ови момци са великим поносом и веома срчано носе име Војводина на својим дресовима и Покрајинска влада ће наставити са подршком, како би се одржао победнички континуитет“, рекао је председник Мировић.

Истичући значај спортске хале на Сланој бари, у чијој је иницијативи за изградњу и сам учествовао, председник Мировић истакао је да је овај спортски објекат испунио очекивања, јер омладини ствара добре услове за бављење спортом.

„Успеси млађих категорија показују да Рукометни клуб Војводина има будућност и то је оно што је веома значајно и охрабрујуће“, казао је председник Мировић и додао да заслуге за успех припадају и добром руководству клуба, који обезбеђује све боље услове спортистима.

Председник Рукометног клуба „Војводина“ Милан Ђукић рекао је да је шеста узастопна титула државног првака у сениорској, као и титуле у кадетској и јуниорској конкуренцији, највећи успех у историји клуба, који ове године навршава 70 година од оснивања.