ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ КУЛА ОБИШАО ПОРОДИЦУ САДОВСКИ КОЈОЈ ЈЕ У ПОЖАРУ ИЗГОРЕЛА КУЋА

Председник општине Кула, Дамјан Миљанић, обишао је данас петочлану породицу Садовски из Куле, којој је у пожару изгорела породична кућа.

-Материјална штета је немерљива, али на срећу није било жртава. Дошао сам да им лично, пре свега, дам подршку и да се уверим какво је стање. Подршка општине неће изостати, баш као што није изостала код породица које су раније изгубиле свој дом у пожарима, а са наше општине су, рекао је Миљанић.

Он је додао да ће се ангажовати и комунално предузеће, које ће послати своју механизацију и људе да помогну у радовима, пре свега у рашчишћавању, а да ће материјална средства обезбедити општина. Тренутно једнократно у виду финансијских средстава, а касније у виду материјала који је најнеопшходнији за изградњу.

-Основна порука и породици Садовски и свим грађанима наше општине и наше државе јесте да  у било којој ситуацији, тешкој, драматичној или несрећи која их задеси, неће бити сами. Увек ће имати максималну подршку и локалне самоуправе и државе, рекао је председник Миљанић.

Извор: Општина Кула