PREDSTAVA LOV NA SRNE

U petak 9. avgusta 2019; sa početkom od 21,00 sat na kafe brodu CEPELIN, na keju u Novom Sadu, održati pozorišna predstava LOV NA SRNE izvodjenju SRNE LANGO.

OČEKUJEMO VEROVATNO ZABAVNO VEČE

duhovit i nepretenciozan osvrt na sopstvenu nespretnost u shvatanju života

U pitanju je komad koji je Srna Lango napisala i režirala za sebe s namerom da radi i stvara čak i u vremenima kada kultura, nažalost, nije prioritet u društvu u kojem živimo.

Igrajući sebe, poigrava se sa takozvanim urbanim navikama novih generacija, koje ih polako osvajaju i one kojima te navike ne pripadaju. Stavlja pod znak pitanja sebe i sopstveno vaspitanje i obrazovanje. Uprkos svojoj medijskoj prisutnosti, televizijskoj i pozorišnoj karijeri, ona smelo ispituje svoje mesto u društvu i pita se, kao i sve zdrave osobe, da li su zvanje i karijera važniji od sitnih životnih radosti!?

 Na tapetu su i saplitanja u vezi sa muško-ženskim odnosima, nesnalaženje u opšte prihvaćenim merilima, kao i u novom, elektronskom vremenu i trendovima…

Songovi koje peva vraćaju gledalište u nostalgična i jednostavnija vremena… gde smo se manje pitali a više živeli!

Napisala, režirala i igra samu sebe: Srna Lango

Ulaznice po ceni od 800,00dinara možete nabaviti putem prodajne mreže GIGSTIX-a kao i na samom brodu dva sata pre održavanja predstave.