ПРЕДСТАВЉАЊЕ КЊИГЕ ДРАГАНЕ СТАНОЈЕВИЋ „МЕЂУ НАМА“

Народна библиотека „Др Ђорђе Натошевић“ у сарадњи са удружењем „Култури с љубављу“ из Инђије и издавачком кућом „Крик“ из Београда, организује представљање књиге „Међу нама“ ауторке Драгане Станојевић. Промоција књиге је заказана за 22. март 2018. године са почетком у 18 часова у читаоници библиотеке.

Драгана Станојевић (1984) још током детињства у Лесковцу почиње да пише песме. Своју прву и једину збирку песама „Ја и ти, моје невероватно“ објавила је 2006. године, током студија немачког језика и књижевности на Филолошком факултету у Београду.

Још пре дипломирања почиње да ради у Студију за стране језике „Школа за опстанак“ као професор немачког језика, а касније у интернационалној школи „Прима“, где ради и данас.

Едукује се у области гешталт психотерапије у Гешталт студију Београд, тренутно радећи као терапеут под супервизијом. Завршила је курс yumeiho масаже, где је усвојила теоретска и практична знања о телу.

Књигу прозних текстова „Међу нама“ објављена је 2017. године у издању „Крика“ из Београда. Прича Драгане Станојевић „Цена слободе“ објављена је у збирци прича више аутора „Имам нешто да ти кажем“.

Извор: Општина Инђија