PREMIJERA FILMA „IZA NIČEG 3“ Pred zrenjaninskom publikom film pun akcije

Premijerno prikazivanje novog filma Gvozdena Bosića i Oreol tima donelo je pred publiku u Kulturnom centru Zrenjanina, gde je projekcija održana, ostvarenje puno akcije. U trećem nastavku, glavni lik Miladin, koga tumački lično Bosić, uz invazivnu eksperimentalnu metodu se budi iz kome duge pet godina i zatiče svet bitno drugačiji od onog koga se seća. Borbe za vlast, pucnjave, ranavanje i jurnjava automobilima samo su deo dinamike koje donosi ovo ostvarenje.

„Glavni junak mora bukvalno da rasturi sve klanove, koji se bore za prevlast. Kada misli da je sve gotovo, novi zadaci počinju“, naveo je Gvoden Bosić u obraćanju publici.

Autor i brojna glumačka ekipa nisu krili zadovoljstvo projektom koji su kao neprofitni tim uradilii odzivom i podrškom koji su dobili od brojnih saradnika.

„Ovo je peta promocija u Zrenjaninu jer svaku projekciju koju smo imali zvanično započnemo ovde, potom u Novom Sadu. Publiku, koliko vidim, zanima ono što radimo. Teme koje radimo su ozbiljne ali gledamo da uvek bude i nešto duhovito“, rekao je Bosić.

Kako ističe, publiku zanima i to zašto rade neprofitne filmove u vreme kada je sve skupo i sve se naplaćuje.

„To je nešto što ljude intrigira jer živimo u vremenu u kome se nameće da je materijlno pitanje glavno. Zato se mnogi iznenade što radimo nešto što ne donosi zaradu a ponekad i ulazimo u minus, iako nemamo budžet, jer film mora da se organizuje i to nam pono znači pomoć kompanija“, priča autor.

Planirano je da, nakon Zrenjanin, film bude prikazan u Novom Sadu a verovatno i u Skoplju. Nakon projkecija u Srbiji, film će se naći na kanalu You tube i biće dostupan svima.

M.P.