ПРЕЗЕНТАЦИЈА ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ ВРШЦА У ПРИВРЕДНОЈ КОМОРИ ВОЈВОДИНЕ

У Привредној комори Војводине одржана је презентација туристичке понуде Вршца . Представници Туристичке организације Вршца, туристичке привреде Вршца , Туристичке организације Војводине и Привредне коморе Војводине представили су значај промоције домаћих туристичких дестинација.

Данас је одржана прва промоција у низу- промоција Туристичке организације Вршца. Жеља нам је да заједно са Туристичком организацијом Војводине у Привредној комори Војводине  промовишемо свих 37 туристичких организација истакла је Кристина Ђого . За прва четири месеца ове године бележи се раст од преко 80 % у доласцима туриста у АП Војводину. Преко 50 % је раст ноћења у односу на исти период прошле године додала је Ђого.

Директорица Туристичке организације Војводине Наташа Павловић истакла је да Вршац није само град ветра и вина већ и  град добрих људи . Павловић је позвала све представнике туристичке привреде да се пријаве на конкурс за ознаку квалитета „Најбоље из Војводине“.

Директорица Туристичке организације Вршца Татјана Палковач истакла је да је Вршац град који нуди садржаје за активни туризам . Вршац је град који у својој туристичкој понуди бележи традиоционалне манифестације попут Фестивала вина који ће ове године бити одржан 1. и 2. јула, Међународни фестивал фолклора, као и Рок фестивал.

У Привредној комори Војводине презентацију су одржале и представнице хотела „ Вила Брег “, и винске куће „ Хелвеција 1880“.