PRIČE IZ PROŠLOSTI ZAGRLILE NOVI BEČEJ

Sinoć je u Novobečejskom Domu kulture, pred punom salom ljubitelja vojvodjanskih divana, održana promocija knjiga „Novi Sad prošlost u pričama“ i „Novi Sad priče iz prošlosti“.

Impresije sa promocije prenosi direktno autor knjiga Zoran Knežev, za čitaoce Vojvodjanskih vesti sa geografskim poreklom.

Hvala vam Novobečejci na zaista fantastičnom dočeku…promociji i druženju nakon promocije. Svakako jedno od večeri koje ostaje u pamćenju za čitav život, okružen dragim ljudima i prijateljima i dva sata provedenih u priči i pesmi.

Nadam se da smo uspeli da približimo prošlost Novog Sada i Novog Bečeja, a kao što je direktor Novobečejskog Doma kulture, Novica Blažin rekao: „Kada sam čitao knjigu Novi Sad Priče iz prošlosti, kao da sam čitao priče iz prošlosti Novog Bečeja“.

Svaki grad i mesto imaju sijaset ovakvih priča, pa ako želite da ih poistovetite sa vašim mestom…pozovite nas i organizujete promociju.

Još jednom se zahvaljujem Domu kulture opštine Novi Bečej, njegovom direktoru gospodinu Novici Blažin i svima zaposlenima na izvanrednom gostoprimstvu, zatim prof. Aleksandru Kasašu kao domaćinu i govorniku na promociji, pa onda, mojim prijateljima mr Siniši Jokiću dir. Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Novog Sada i prof. Miodragu Miši Blizancu kao govornicima sa mnogo znanja o prošlosti ovih prostora, i zaista divnim ljudima iz hora „Prosvetitelji“, koji ovakve promocije pretvaraju u nezaboravne.


Hvala Vam svima još jednom…i pozovite nas da prezentujemo prošlost Novog Sada ali i Vojvodine u ostala mesta širom planete…

Zoran Knežev