PRIJATELJSKA UTAKMICA POPINAČKIH OMLADINACA

Nakon dvomesečne pauze, omladinci popinačkog FK „Napretka“ dočekali su u petak vršnjake FK „Bežanije“ u zanimljivoj prijateljskoj utakmici. Uvodni minuti utakmice pripali su domaćinu, koji je preko Evđenića poveo u 11 minutu. Ipak, gosti brzo dolaze sebi i tokom prvog poluvremena poravnavaju rezultat.

U nastavak utakmice Napredak započeo mnogo agresivnije, a kao rezultat takve igre nizale su se izgledne prilike za golove, u kojima su bili Evđenić (u dva navrata), Marković i Ljubojević. Nažalost, bio je očigledan nedostatak koncentracije u ključnim detaljima. S druge strane, omladinci Bežanije, kao spremniji i koncentrisaniji iskoristili su svoje prilike, te je konačan rezultat Napredak – Bežanije 1:3 (1:1).

Prijateljsku utakmicu na igralištu FK „Napretka“ sudio je Branislav Grozdanić iz Ogara.

NAPREDAK: Šljukić, Tišma, N. Opačić, Čubrilo, Marković, V. Opačić, N. Jovanović, Ivan Jovanović, Evđenić, Živić i Ljubojević. Igrali su još: Igor Jovanović, Kokanović, Ignjatović, Maksimović, Ćulum i Žmirić.

BEŽANIJA: Petrović, Marković, Bajić, Janković, Tirnanić, Ratković, Tišma, Arsenijević, Janković, Savić i Novaković. Igrali su još: Nrecaj i Marinković.

Izvor: Opština Pećinci