PRIJATELJSKI SUSRET EKIPA SA ŠAMPIONSKIM AMBICIJAMA

Ljubitelji fudbala iz pećinačke opštine, su s velikim nestrpljenjem očekivali prijateljsku utakmicu Slobode i Donjeg Srema 2015, dve ekipe koje su najavile da u novu sezonu ulaze sa šampionskim ambicijama. I za jučerašnji susret trener Slobode Nikola Cvetičanin nije imao prevelik izbor igrača na koje je mogao računati, zbog sezone godišnjih odmora. S druge strane, šef stručnog štaba pećinačke ekipe Dejan Rakić nije imao tih problema.

Gosti su poveli u 20. minutu, kada je Nović (doskorašnji prvotimac Slobode) prelepim šutem sa oko 25 metara savladao Savu Ninića. Zanimljiv detalj iz prvog poluvremena: kao najistureniji napadač u Slobodi bio je „prvi golman“ Andreja Radosavljević. Prednost Donjeg Srema 2015 povećao je Marković u 75. minutu, da bi Mitrović u 85. minutu „stavio tačku“ i to je bilo konačnih 0:3. Učešće na Memorijalnom trijagonalnom turniru, dan ranije u Donjim Petrovcima, očigledno je ostavilo traga na fudbalere Slobode.

DONJI TOVARNIK: Igralište Slobode. GLEDALACA: 100. SUDIJA: Bojan Pavlović (Ogar). STRELCI: 0:1 Nović u 20, 0:2 Marković u 75, 0:3 N. Mitrović u 85. minutu.

SLOBODA: S. Ninić, Mitrović, V. Ninić, Dragojević, Ragastovac, M. Majstorović, Radošević, Kordolup, P. Majstorović, Radosavljević, Ašćerić. Igrali su još: Nikolić i Arsenović.

DONJI SREM 2015: Jelača, Radivojević, Štetić, Stojiljković, Nović, Vesić, Ilić, Perišić, Marković, N. Mitrović, Ćopić. Igrali su još: Babić, Čavić, Obrenović i Knežević.

Izvor: Opština Pećinci